27 February, 2011

Maaf :(


Bismillahirrahmanirrahim..

Saya sendiri terkejut bila tengok post terakhir 5 februari 2011. Perhh. Nak buka dashboard pun macam dah tak reti. :p

Memang lama tak update blog. Kena minta maaf pada semua kawan-kawan, terutama Emneya's participants. Ada kawan hantar emel kata saya dah lupa Emneya. Tak..saya tak lupa. Hati ni betul-betul nak update, blogging seperti biasa, tetapi nampaknya tak berjaya curi masa untuk blog.

Saya sibuk dengan kerja-kerja maktab, baru posting sekolah, hal-hal pengurusan tempat bertugas, proses penyesuaian dan pengenalan di samping kerja dan tugasan yang semakin banyak menyebabkan saya tidak mampu luangkan masa untuk berblog.

Maafkan saya ya..

Insya Allah, saya akan cuba update blog seperti biasa especially EMNEYA, kerana saya menanti pemenang untuk contest itu sejurus selepas tamat kisah ini. Saya mohon maaf sangat-sangat, sepatutnya episod Emneya tamat sebelum tarikh tutup contest untuk membolehkan saya mencari pemenang, namun saya dikekang dengan berbagai komitmen dan halangan untuk menyudahkan kisah Emneya ini. Saya betul-betul mohon maaf.

Buat kawan-kawan yang memberikan award, terima kasih banyak-banyak, saya dah ambil cuma tak publish lagi. Allah saja yang tahu betapa saya menghargai kalian semua.

Emneya part 7 akan di publish secepat mungkin. Salam sayang buat semua, terutama peserta contest Emneya. I love u all :)

13 comments:

Pn Kartini said...

Assalamualaikum my dear deena:)

..pe2..dahulukan yang lebih utama yaa..:)

Semoga dipermudahkanNya segala urusan:)Take care dear

light 0F happiness said...

salam kak deena

xpe2, sentiasa mennati post terbaru dr akak :)

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Utamakan kerja-kerja maktab dulu, moga Allah mudahkan segala urusan..

cemomoi said...

banyak menda penting tapi selesaikan yang patut diberikan keutamaan dulu

Nurul 'Ain said...

assalamu'alaikum, akak. ain bukan peserta contest emneya tapi ain xsabar tunggu episod seterusnya. Selamat menyiapkannya ye...:)

Myfrin's story said...

Tahniah, deena. Tak lama lagi dah bergelar cikgu. Kak pun tertunggu2 episod terbaru Emneya tapi tak apa, buat dulu krj maktb, lepas tu baru sambung semula.

Kami tetap setia menanti...:)

kella said...

i love u too deena! :)
baru dapat baca tulisan deena setelah sekian lama ya..
takpe lah deena.. mana yang perlu didahulukan dulukanlah...
kita kawan kawan deena sentiasa menantikan deena..
semoga deena sihat dan dalam keadaan yang baik di sana.. :)

take care ya deena..

HEROICzero said...

take ur time~

keep on writing! =)

Iffah Nabiha Ahmad Jailani said...

Tak pe kalau citer best, kalau tak best kene rotan walaupun akak cikgu :DDD Gurau je lah :)

I love you too~ (eee!) (^_^)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam Deena..masing2 bz kan tp rindu sgt nak baca kisah Emneya yg seterusnya....

Nida said...

Salam deena..

5 Feb... wah dah nak masuk sebulan tu..hehe. Good luck dalam apa jua yang diceburi.. :)

cun09 said...

As-salam deena ^_^

deena, kita serupa...rasa cam cepat bebenor masa berlalu...pagi td udah jd pelajar semula, ilmu baru utk kak liza...

**moga sihat dik,nk email deena**

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

masa begitu pantas berlalu skrg tanpa kita sedari...tue yg xterasa sgt tue.