22 March, 2011

Deena Farhana!!!


Bismillahirrahmanirrahim..

Perghhh..senyap sunyi tenggelam tak nampak bayang! Kawan saya kata "cik deena! bek ko buang laut ja belog ko tuh! org tggu emneya sempat terberanak dua ko tau tak!"

Saya sangat merasa ralat atas kesulitan ini. Hari tu sudah janji update emneya 7, tapi sampai sekarang tak update. Maafkan saya sekali lagi.

Saya betul-betul tak sempat. Tugasan terlalu banyak dan saya memang tak pandai bahagikan masa. Kawan-kawan blogger yang lain pun selalu bertanya khabar, tiada respon dari saya, maaf sangat ye..

Kesian owner blog Ayohngoh dan kawan-kawan yang lain, balik-balik tanya pasal emneya.

Ok, malam ni saya update emneya 7.

:)

15 comments:

Pn Kartini said...

Assalamualaikum:):)

Aduhaii..jgn dibuang ke laut belog nihh!!..nanti ramai yang tak keruan..:):)

Nurul 'Ain said...

ok...mahu baca emneya 7...hehe. Malam nie ye!...hehehe

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Saya pun dah lupa jalan cerita emneya tu, kena baca balik ni..:)

nurkass said...

alhamdulillah..
ada jugak sambungannya..
dah agak dah..deena mesti sibuk..tu yg tak bersiaran kan..:)

ainhany said...

salam...

yess!!! deenna come back:)

Iffah Nabiha Ahmad Jailani said...

tawu tak pe cik kak oii :))

Myfrin's story said...

Salam, deena. Tak apa bah, kak pasti tunggu........:D

Nida said...

Salam Deena..

Kak Nida pun dah biasa kena sound dengan cik hubby " Baik humban ke laut je ler blog tu"..hehe. Dah imun dah..

cun09 said...

salam deena...

kita serupa jeee eekk ^__^
...kebzan melanda...

kalu dh 'tenang' leh bg komen n3 kak liza pasal hajar n sarah yeee...

**moge sihat**

Nadiah Sidek said...

sian deena byk kerja. takpe, siapkan kerja dulu..itu yg lebih utama ;)

kella said...

hai deena....
rindu nya kat deena....
semoga sihat2 je kat sana.. :)

ummu said...

assalamualaikum Deena
jangan dibuang ke laut dik non.
nanti akak takde ilham nak memikirkan jawapan untuk student2 akak. takpe, JQAF memang busy amaaattt.take care yourself always tau.jaga kesihatan.
wassalam

seminggu sekali said...

Assalamualaikum. hai deena :)

Far8 budak baik said...

tu ar psl..rindu je ktorg kat sini =p
waaaahhh..bz betol kerjaa...
keje laklok ehh =)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deena..take your time okey!