15 August, 2010

Sanah helwah deena :)


Bismillahirrahmanirrahim..


Aduyaii..tajuk tu poyo je, mengada-ngada bunyi :P wahaha.. umur dah makin tua, so deena, tepuk dada tanya diri, takat mana dah hidup engko sekarang ni... thanks buat semua sahabat yang mengingati saya :)

Lama betul tak update, entahla, apa dah jadi dengan saya ni..lost passion in writing..mungkinlah jugak baru ni layan journey kat semenanjung, alhamdulillah sekarang dah pulang sabah..

Buat semua, selamat menjalani ibadah puasa, moga kita dapat manfaatkan sepenuhnya keberkatan Ramadhan ini.

Lesu je tengok blog ni.. selesu hati saya..eh deena ngko jgn lesu2 bulan pose ni! huh.

13 comments:

piewahid said...

rehat dulu, refresh mood... :)

slmt bpuasa dan smoga kita beroleh keberkatan, kesmpunan & ketaqwaan

iqbalsyarie said...

Waaahhhh...akhirnya di update juga!selamat hari lahir kak dan selamat berpuasa!
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan?Mind to eat? :)Cerita terbaru di blog.kisah si tudung labuh~

Ros Illiyyuun said...

Salam :)

Sanah helwah ya ukhtie...Semoga diberkati usia...ameen...Ramadhan Kareem :)

sahromnasrudin said...

salam ramadhan..rehatkan minda ya..dh fresh nnti, update le blog dgn new entri yg best2 ya :-)

fa10 said...

Sanah Helwah ya deena...
Selamat berpuasa, selamat beribadah... ampun maaf jika terkasar bahasa

dakwatunnisa said...

SANAH HELWAH ya ukhtie. Semoga bertambah ketaqwaan kita di bulan Ramadhan kali ini. Mari kita menambah amalan agar tidak menyesal di akhirat kelak.=)

dakwatunnisa said...
This comment has been removed by the author.
LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

bah,,mana menghilang bah,,,neda lama x namapak,,,heeee


apa2 pun,,,selamat hari lahir,,

semuga pjg umo dan murah rezki

ZihNuN FaTiN said...

selamat hari lahir akak...

nk ole2 dari sabah...hehe

ainhany said...

salam deena,

selamat berpuasa dan selamat ulangtahun klahiran..

jom sujud syukur

cun09 said...

salam ramadhan deena...

selamat hari lahir semoga diberkati dan dirahmati oleh ALLAH sepanjang hidup ini ^_^

deena farhana said...

DEENA FARHANA TO ALL:

TERIMA KASIH ATAS UCAPAN SEMUA, MOGA DIRI KALIAN DALAM RAHMAT KASIH ALLAH :)

Honeyz said...

salam kak intan..

alamak.. terlambat nk wish sempena bday akak.. sori.. (T_T) apepun, saya doakan diberkati usia akak, dimurahkan rezeki buat akak, serta dilimpahkan kasih sayang-Nya buat akak... moga akak beroleh kejayaan serta kebahagiaan hidup, dunia dan akhirat.. aamiiin..

akak punye bday, ogos ye? bape hb ek.. kebetulan tahun ni, kena pulak ngan ramadhan ek.. saya pulak (xde sape tanye, sebok nk gak btau.hehe), bday mmg tiap2 tahun pn bulan puasa.. hehe.. saya lahir 1 ramadhan 1406H.. sebulan mak saya kene ganti puasa sbb lahirkan sy..hehe..cian kan..

cian akak.. dh lesu ek.. xpe2, rehatkan jap minda tu.. tp jgn henti terus lak ye.. teruskan semangat akak dlm menulis n menyampaikan apa2 yg leh dikongsikan utk manfaat bersama,k ;)