11 January, 2011

Peserta Contest Emneya


Bismillahirrahmanirrahim..

Terima kasih buat semua sahabat yang sudi meluangkan masa menyertai contest saya. Saya amat menghargainya. Mohon maaf juga kerana agak terlambat menulis tentang contest ini dan saya juga kena minta maaf, mungkin keputusan contest belum dapat diumumkan memandangkan episod Emneya yang masih tergantung.

Walaubagaimanapun, saya amat menghargai mereka di bawah ini yang telah sudi meraikan contest saya. Saya susun mengikut turutan ke bawah link penyertaan yang ada di ruang komen.

Emneya by Mohammad Hairil

Emneya by sist Nurkass

Emneya by sist Imun

Emneya by sist Azatie

Emneya by sist Nadiah Sidek

Emneya by Kella

Emneya by ????

Ehh..yang last tu siapa pulak? hehe..tu maknanya..saya masih buka pada sesiapa yang nak join contest ni sementara Emneya diupdate hingga ke penghujung :)

Terima kasih sekali lagi buat semua participants..

16 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam deena...xsabar nk tggu episode Emneya yg seterusnya...klu ada jual novel nie..dah lama k.atie order ngan Deena tau!

nurkass said...

salam..
ishh..tak sabar nak bc kisah seterusnya ni..caiyok deena..hehe

hairil said...

x sabar nk terajang kerusi byk kali dek kerana kuang hajaunya datin tersebut

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Dahsyat...hairil sampai nak terajang kerusi...

Bila nak sambung balik..

kella said...

hai deena... apa khabar?

sedang menanti emneya yang seterusnya!

ramai yang menanti tu.. :)

semoga deena sejahtera selalu..

MyNameisNurul said...

haha ! ada peluang lg aku ikut ni?

cemomoi said...

sempat baca je, rasanya takdan nak join kontes

NICK IRFAN said...

sapalah agaknya yg akhir sekali tu? hehe

Iffah Nabiha Ahmad Jailani said...

Salam akak,

Ada syarat2 ke?

fa10 said...

boleh join lg ek? ingatkan dah tuup...
nnt akak join..

Cikgu Ma said...

assalamualaikum adinda
kanda suka baca novel bersiri Deena ni.cuma kanda tak reti sgt nak join contest2 ni.nanti kanda cubalah join erk tapi bukan dgn educational blog kanda ni.

deena farhana said...

to kak azatie:

wslm kak..alahai sweetnye kak atie ni..muah..


to kak nurkass:

okeh2..nti deena update eaa..;)


to hairil:

uih..jgnle smpai trajang2..kang kaki awk lak yg patah

deena farhana said...

to ustaz Abd Razak:

wslm ust..tu lah..sy dah suh jgn trajang..hehe


to kella:

hi kella..deena alhmdlh sht..hrp kella pun sht slalu..iallah..akan diupdate mase2 tdekat ni..hehe


to Nurul:

bulih baa..ikut ja

deena farhana said...

to cemomoi:

dan je kalu cek cemomoi join skrg.hehe


to nick irfan:

awk kot yg last tu:P


to Iffah Nabiha:

iffah klik kat banner tepi tu ye..seme syarat2 ade di sana:)

deena farhana said...

to kak fa10:

boleh join lg kak..silekan:)


to cikgu ma @ kak ummu:

ohoho...berkanda kanda lak ye..hehe..boleh kak..deena alu-alukan pyertaan kak ummu :)

cun09 said...

salam deena...

teringin nk join tp malu2 kucing...^_^