23 April, 2011

Tiada Tajuk.


Bismillahirrahmanirrahim..

Lebih baik jangan letak tajuk entri, kalau letak pasti ada yang akan muntah baca.

"wei deena, udah-udah le update merapu, tak jugak update2 emneya, podahh"

Sebelum saya kena sembur macam itu, baik jangan letak tajuk entri okeh. lalala~ Jenuh fikir mau mula ayat entri ni macam mana sebab saya tau, bengang sudah emneya's participants nii. Hari tu janji mau update emneya 7, tak jugak muncul sampai sekarang! kau memang la hampeh deena!!

Saya minta maaf.. (maaf lagi!! :P) boring sudah orang baca word maaf saya ni. Tapi saya kena juga minta maaf ni, kalau tak, tambah tak jalan lah pena Farhana ni. Aduyai..teruknya saya ni.

Saya tidak tahu, rupanya bila masuk alam bekerja, setiap hari KERJA tu makin bertambah. Saya pula memang orang yang tak tahu bahagikan masa, memang tunggang langgang, yang jadi mangsa, blog ni lah. tak tau apa jadi dah.

Saya harap entri ni dapat bagi suntikan semangat untuk saya menulis semula di pena ini (yee lah tu, eksen ja cakap, tak hapdet jugakk..eii..benci betuuull)

Banyak je nak cerita, nak tulis, tapi tu lah 'ngepek' camni jugak bunyi entrinya. Orang pun dah pening baca.

Lagi sekali nak kata..

(please jangan bosan dan muntah ye)

IM SORRY :(

Emneya 7....tolonglah munculkan dirimu...

12 comments:

hairil said...

pelan2 kayuh.....

kayuh2 pelan....

nurkass said...

lamanya menyepi..
sibuk ye..hehe..

apepun i'll still follow perkembangan deena..hehe

seminggu sekali said...

memahami :)

cun09 said...

salam deena ^_*

akhirnyee n3 baru muncul...kak liza faham 'kemafaan' deena, coz penah menyepi jugee ^_^

**moge sihat n emneya muncul jugee nanti**

Abd Razak said...

Assalamualaikum...:)

Menunggu emneya muncul..:)

Iffah Nabiha Ahmad Jailani said...

okeyh :) hehe

wani gaga gugu gege said...

xkesah update blog ka x, tapi nnt dtg kk kta kluar lg! hehe

melatidaisy said...

salam alaik kak deena,

lame sungguh tak bertgur sapa..rindu sgt..ape nk buat, masing2 bz..huhu..bilah pn same mcm kak liza, faham "kemaafan" akak sbb bilah selalu menyepi jgk..hehe.. xpe kak, aula kan yg mana sepatutnya dulu..

waiting for the next part of emneya:)

ainhany said...

Salam deen,

alhamdulillah...kehadiran mu sentiasa dinanti dan akak merindui tinta mu berkata2..

Memahami kekangan antra tangungjab dan tugas kekadang mengejar waktu...i.allah ALLAH lebih memahami...Buatlah dgn terbaik dan jadikan sebagi indah...Insyalallah ada waktu bersiaran laaa ye...

take care sayangku..

Nida said...

Takpe.. take your time

Myfrin's story said...

Salam, deena. Selamat bertugas ya. Emneya...? Dont wori, we'll waiting, hehe.....:)

kella said...

lama tak datang sini... kita pun terkejar kejar dengan masa... welkam deena.. =)