16 May, 2011

Hilang??


Bismillahirrahmanirrahim..

Saya hairan, sebelum ni ada 8 komen di entri Emneya 7, kenapa sekarang tinggal 4 komen? itupun semua komen baru. Pelik betul saya. Saya sedang membuat 'judge' untuk semua peserta contest Emneya dimana setiap komen para peserta di ambil kira pada setiap part dan semua komen yang hilang tu adalah dari peserta-peserta contest.

Aduih..macamana ni, saya pun tak sempat save, tak sangka pulak tiba-tiba hilang, tempoh hari blogger ada masalah dan saya rasa di situ bermulanya hilang semua komen-komen di Emneya 7.

Saya mohon maaf di atas kesulitan ini, pada sesiapa yang rajin untuk drop semula komen, saya hargai dengan sepenuh hati, insya Allah selepas ini, saya akan save semua komen supaya tidak kalut macam ni lagi.

Maaf ye..

6 comments:

Nadiah Sidek said...

hari tu blogspot under maintenance. mmg ada bbrp blogger yg alami masalah hilang entry & komen lps dpd maintenance dibuat

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deena...tue la pasal..2-3 hari nie mmg blogspot 'trmegong' sikit..hihi.Yg k.atie risau takut blog k.atie lak yg hilang...

nurkass said...

huhu..
akaknye komen hilang..
dah update dah..
thanks sbb inform ye..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam singgah lagi kot2 Emneya siri 8 dah kuar...xsabar nih!

kella said...

yeh.. memang deena... masalah tu semua blogger hadapinya.. hilang hampir 80% kkomen komen... sabar je laa..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

banyak n3 & GA yg K.atie join hilang linknya...eeee..gerammm!!