12 February, 2010

Ada apa?


Bismillahirrahmanirrahim..


Saya bingung, kenapalah ada orang yang terlalu peduli tentang lagu blog saya? Bila saya buat entri tentangnya, nampaknya 'mereka' tambah meradang. Kata mereka, saya saja cari publisiti murahan. Penuh peti emel saya dengan layangan surat cinta dari 'mereka'.

Ada apa dengan kamu? saya jemput berbincang secara terbuka juga tidak mahu. Apa mahu kamu? saya rasa saya tidak ada apa-apa masalah dengan kalian. Jika kalian rasa kebenaran bersama kalian, saya jemput dengan penuh ikhlas, tampil lah.

Membuat entri ini juga, saya pasti kalian akan 'menyalak' lagi. Siapa kata saya taksub dengan lagu Menanti di barzakh? kalian yang kata, bukan saya. Sebenarnya bukan saya yang taksub, tetapi kalian yang bermasalah.

Nasihat saya, usah kalian letih menghurai kata. Andai kurang selesa, jangan mampir di laman saya. Senang bukan?

Special thanks to all friends who gave their sincere opinion dan suggestions. i'll be always appreciate it, and finally, i've got the playlist track which is so easy to everyone who dont want hear the sounds, just click the button under the playlist.

And..good news is Menanti di barzakh song is still there! :)


p/s: kalau lagu-lagu dalam playlist tu pun masih lagu syirik, saya xtau la. pahni saya buh lagu rock baru tak syirik agaknye.

13 comments:

ZihNuN FaTiN said...

ish, tak paham la org camni..hanya tahu kutuk je..

sabar ea deena..dunia blog mmg mcm ni..satu dunia boleh bkk blog kita..

nway, nice 2 know you..=)

Jard The Great said...

hmm.. fes time dgr lagu neh....... ehehe.. sedap gak

deena farhana said...

to ZihNuN FaTiN,

thank you very much for ur support..nice to know u too.. :)

deena farhana said...

to Jard The Great,

hye..very welcome to u! ^_^

lagu mana satu yg sedap? hehe..mybe sami yusuf kan..ya..nice song..

anyway, thanks Jard..for coming here..

Werdah said...

Salam deena,

syahdu dgr lagu sami yusuf ni.. hasbi rabbi..

deena farhana said...

to werdah,

wslm..

ye..syahdu sgt..ni lagu mengingatkn sy pada mesirr..aduh..rindunye..

xtaula kalo ade lak org duk kata lagu sami yusuf ni syirik..huh..bahaya tu..

thanks werdah :)

ismihairil said...

hahahahaha...!

what a jerk who those blame such it..

perhatian!!
mengorat anak dara org dgn cara memaki hamun lagu kesukaannya adalah skill lama..

wat kue pau berinti bom C4 tuk bg askar yahudi makan lbih baik dr buang msa bincang adakah lgu alam barzakh layak masuk AJL..eh....adakah syirik.. :P

deena farhana said...

to ismihairil,

adoii...whats a funny u are!!!!

memg sakit perot la gelak tiap kali baca tulisan awk ni hairil....

anyway,thanks for ur nice comment!!

deena farhana said...

to ismihairil,

lupe plak, betul tuh..lg bagus wat kue pau inti bom bg kat askar yahudi mkn dr bincang lagu ni syirik ke tak syirik...betol2!( clap our hands for hairil)

heee..nice..

Honeyz said...

salam and big hugs buat kak intan ^_^

hehe, bace komen ismihairil tu mmg xleh tahanla.. tergelak saye..

tp betol gak tu.. yela, apelah faedahnye drg dpt dgn duk argue ngan akak, tp dalam mase yg same xnak tampil pertahankan dakwaan drg... kesian jugak saya pd akak.. tp saya tau, kak intan kuat! akak sketpn x jatuh kan kene "attack" dgn drg tu... ;)

la.. akak de letak lagu hasbi rabbi by sami yusuf gak ke? same lagi ngan nasyid yg saya letak kat blog sy... among my fav songs ^_^ (byk betol kita sama ek kak..hehe)

p/s: akak minat lagu rock ke kak? hehe.

deena farhana said...

to Honeyz,

biggest hugs 4 u too!!

encik hairil tu memgla..xpnah kak xgelak kalo ckp ngan die tuh..

xpe hani, bia lah dorg nk kata pa pun..biaq pi lah..hehe..bg puas hati dorg..

of course..my fav singer..sami yusuf..dlu kat mesir, duk dgr lagu sami yusuf je tau..huhu..rindunye dgn mesir..

adoila..rock lgsung xminat! kot2 la buh lagu rock,dorg dh xmeroyan dah..huhu

anyway, thanks hani..

Nadiah Sidek said...

hehe..tak habis2 lagi ye psl lagu tu. siapa la agaknya org tu ye..? main sembunyi2 ye :D

deena farhana said...

to Nadiah Sidek,

huh, letih ni kak..adoila..mereka2 itu masih xhabis2 mengerah tenaga untuk mengirim 'surat cinta' mereka pada saya dengan memaki hamun.

tp xpelah.. huhu

thanks kak... :)