05 February, 2010

Terima kasih..


Bismillahirrahmanirrahim..

Semalam ayah meminta saya untuk ambil gambar di atas dan buat entri tentangnya. Tapi mohon maaf kerana grafik gambar kurang memuaskan. Maklumlah, kamera telefon bimbit yang hanya berapa mp sahaja.

Apa yang istimewanya tentang gambar di atas ialah, khat itu telah dihadiahkan oleh us Mohd Noor Fathi kepada kami sewaktu kami hendak berangkat pulang dari Mesir ke tanah air. Khat yang di tulis sendiri dengan tangannya. Tahniah di atas bakat menulis seni khat yang dimiliki beliau.

Pesan us Fathi, cantik kalau ianya dalam double frame. Ayah pun kata begitu, tapi dalam gambar tu, rasanya bukan double frame pun..

Mungkin ada kesilapan teknikal. Tapi, tidak apalah, yang penting sudah dalam frame dan sudah tergantung di ruang tamu rumah ayah. Kata ayah, "ambil gambar, masuk dalam blog, biar Fathi tengok, khat dia sudah sampai Sabah".

Apapun, terima kasih dari kami atas hadiah itu. Terima kasih daun keladi, lain kali hadiahkan lagi ye..

p/s: lepas ni, sesiapa nak tempah khat bolehlah ye. mama dah tempah ni, minta tulis nama mama pulak dengan nama saya sekali la ye. hehe

Blog us Fathi~http://artsdesigner.blogspot.com

8 comments:

iqbalsyarie said...

wah...cantik!saya nak satu!hehehehehe...gurau~

deena farhana said...

to iqbalsyarie,

nak ke? hehe..nti kena ckp dulu la kat penulis khat kite ek..

thanks dik, coz always follow my entry...

i follow ur entry too..

ibu emy efy eqy said...

wow! cantiknya tulisan khat ni...

deena farhana said...

to ibu emy efy eqy,

cantik kan..nti sy orderkan satu utk kak ye...

thanks for dropping here..

cun09 said...

salam ^_^

comey...comey...

Firdaus Mahadi said...

Salam ziarah, bagus fathi, teruskan dengan usaha, apepun kalau di karya tu penuh dengan tarqib dewani jali mesti lagi cantik kan ;)

deena farhana said...

to cun09,

cantik kan..hehe.. :)

deena farhana said...

to Firdaus Mahadi,

erk, sy xtahu ape2 ttg khat..ni kena sampaikan pada fathi ni...

apepun, trm ksh di atas komen yg membina..anda juga seorang penulis khat yg hebat!

welldone :)