28 November, 2010

Back on track!


Bismillahirrahmanirrahim..

Segala puji bagi Allah, tuhan sekalian alam. Saya kelu untuk berbicara, namun perlu juga menyusun kata. Pertama sekali, saya mohon maaf kerana sebelum ini dengan drastik buat entri mengundur diri. Saya berhalangan untuk menulis kenapa, tetapi cukuplah dengan apa yang terjadi membuatkan saya gagahkan untuk menaip semula.

Keduanya. Saya terharu. Terharu dengan sokongan dan kesetiaan kawan-kawan semua. Aduhai, blog saya ini sangat jauh bezanya dengan blog kawan-kawan yang begitu mantap. Blog saya ini sekadar di pinggiran, bukan setakat di pinggiran, malah tiada bayang pun di persada maya ni, tetapi, sokongan dari sahabat semua sangat menyentuh hati saya.

Ada yang menghantar mesej dan menghubungi saya melalui telefon. Ada yang memberi offline ym dan tidak kurang juga email. Di blog pun ramai yang menitip kata. Saya sangat terharu. Dalam pada terharu tu, dapat pula email yang buat saya tambah terharu dan juga 'terkena' sikit-sikit :P. Itu juga yang buat saya gagahi balik pena ni.

Saya dapat email ni. Saya copy 100%.

"10 sebab kenapa Deena tak boleh stop blogging"

1)Deena belum umumkan pemenang untuk 'hadiah penghargaan Dari Pena Farhana' (rujuk entri Hadiah penghargaan dari pena farhana)

2)Deena belum jawab beberapa soalan dari kawan-kawan(tau kan soalan apa)

3)Cerita EMNEYA belum selesai

4)Kisah Deen Farhan belum pun masuk part2

5)Deena ada ramai follower

6)Deena ada ramai comentator

7)Deena ada byk bloglist

8)Blog deena byk kat bloglist org(tak hapdet nanti duk bwh je link,buat semak blog org je)

9Blog deena tempat rujukan

10)DEENA STOP XBAGITAU REASON KENAPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Perghh! saya baca tu terus darah macam stop mengalir kat badan. Memang 'terkena' sungguh! terutama yang nombor satu tu. Hadoilah.. macamana boleh lupa ye :P. Malu jugak ni..huhu...yang pastinya, saya terkejut dan tak sangka orang akan email tu kat saya.

Sepanjang satu minggu ni, chatbox bergegar lagi. Saya menulis pun salah, nak stop pun salah. Haih..tak apalah. Saya dah lali. Terima kasih buat semua kawan-kawan yang sudi defend saya, angah dan nurul, terima kasih :)

Buat Iqbalsyarie, terima kasih kerana sentiasa bertanya khabar, pemilik blog Loading Error, terima kasih kerana setia menjadi silent reader saya. I do visit your blog too :) buat melatidaisy, sweet sangat dapat jadi kakak bilah :), dan teristimewa buat sahabat saya kella, nama kella sentiasa dihati.. :)

Juga buat semua yang sudi bertandang ke sini, sahabat bloggers yang dah drop kat entri, dan yang selalu drop kat chatbox, terima kasih banyak2. Deena sangat terharu dengan kalian (T_T)

Salam 'comeback' buat semua! (ceh..blagak cam blog ben ashaari plak..ngeh3) :P

13 comments:

Lia3003 said...

hai.. selamat kembali berblogging ye.. =)

light 0F happiness said...

selamat kembali berblogging semula :)

ummu said...

assalamualaikum Deena
welcome back ya dik
p/s: akak pun belum sempat ambil award simcard purple yg pernah deena beri sebab blog akak pernah kehilangan data2 selama beberapa bulan.

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

yeahhhh.. she`s back..!!.. home sweet home.. ;)

iqbalsyarie said...

Dan ia terus menjadi misteri :P

Nadiah Sidek said...

huu..nak tahu knp deena buat keputusan drastik sblm ni..

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Selamat kembali, must be some reasons you want to quit...

cemomoi said...

haaa stuju dengan 10 reason tu

Siti said...

Cak!!!!

kella said...

wah! deena telah kembali! meremang pula bulu roma ni tak tahu kenapa! hahaha.. gembira! gembira sangat!!
i like u deena! :D

melatidaisy said...

salam alaik buat habibati ukhti..

alhamdulillah muncul kembali..seronok ^_^

me too..syukur sgt dapat kenal kak deena. hope to see ur smile again k :)

doa bilah semoga Allah sentiasa mengiringi langkah perjuangan akak..ameen..

salam syg dari budak comel untuk akak yg comel...hihihi =)

deena farhana said...

~BUAT SEMUA, TERIMA KASIH BYK2..BUAT KAK NADIAH, XTAU NAK CITE CAMANE YE..HEHE

BTW,THANKS SO MUCH :)

cun09 said...

salam

sukenyee adik kita muncul kembali ^__* moga sihat...