29 November, 2010

Gelak setelah lama tak gelak :))


Bismillahirrahmanirrahim..

Entri santai, kita rest-rest sikit otak sebelum saya mula menjawab soalan kawan-kawan yang bertimbun. Saya dah lama tak blogwalking. Saya pun mula berziarah ke blog teman-teman hari ini. Biasanya, komen latest tu saya akan singgah blog dia. Nak jadikan cerita, saya singgah satu blog, kalau anda semua tengok face saya masa blogwalking, memanglah sangat serius, sampaikan teman serumah saya kata, "tak buleh muncungkan lagi ke mulut ko tu?" huh.

Saya bukan apa, nak tumpukan pada pembacaan, tu yang terseries :P. Ok, terus, jangan melalut lak. Saya pun bukalah blog ni, dan terus terang saya agak jarang datang blog ni sebabnya, saya tak boleh add link blog tu kat blog saya, nak add, sebab saya dapat tau dia link kan blog saya. Tapi, tak dapat nak add, so saya selalu tak tau kalau dah update.

Tapi, blog ni selalu komen entri saya, sebab tu saya ada juga singgah blog ni. Kemudian, tadi saya singgah blog itu dan........saya sangatlah tergelak gila-gila hari ini. Saya baca latest entri dia. Muka punya serius ni membaca..tiba-tiba, Adoi.. Lucu!

kalau anda semua nak tahu kenapa saya gelak, anda baca sendiri kat sini ye. Huahuahuahua...

Terima kasih kepada Tuan tanah LOADING ERROR kerana buat saraf ketawa saya aktif hari ini. Terima kasih juga kerana sudi menjadi follower dan komentator blog yang tak seberapa ini :)

Oh ya, sebelum saya terlupa nak bagitahu, saya telah menukar template dan berlaku sedikit masalah teknikal, jadi, semua senarai bloglist saya hilang dan saya tahu, ada blog yang sebelum ini ada dalam list saya tidak tersenarai kerana saya terlepas pandang, mohon maaf banyak-banyak, dan saya minta sesiapa yang perasan blognya tiada dalam list saya, sila bagitahu untuk perhatian saya, terima kasih :)

14 comments:

hairil said...

mak aiii.....!

word loading error tu x dak yg besaq lg ka....

never thought ive been on ur entryyyyyy...heee

toceee2..

iqbalsyarie said...

eh, kak deena pandai bergurau juga rupanya. hehehehehe

kella said...

deena! hai deena! apa khabar deena! rindu kat deena! terubat rindu setelah baca entri2 deena ni!

bagus la deena gelak! gembira bila deena gembira!

terim kasih kerana kembali berbloggin!
ramai orang sayang deena!

teringin pula nak chat sekarang.. online tak ni.. hmm.. check jap! :)

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

salam deena..
jgn lupa ambil award mu ya..
frienship award tu..
mahal kak beli di CP

http://meizann09.blogspot.com/2010/11/terima-kasih-en-sasa.html

cemomoi said...

haaa... jangan gelak kuat sangat, malu kat orang seblah

maCy said...

comel kak deena. ;)

cemomoi jahat. haha

cun09 said...

salam dik...

syok aahhh adik kite dah bleh gelak sakan...akak masih takleh nk gelak :(

deena farhana said...

~hairil~

ckupla besar tu je :P

deena farhana said...

~iqbalsyarie~

eh..mestila..klu tak,tu robot namanya :P

deena farhana said...

~kella~

nice to meet u kella..deena happy!

deena farhana said...

~kak izan~

wahh..dpt award dr kak izan! makasihh kak..nti pg sana ambil yaaa

deena farhana said...

~cemomoi~

err..sy pun trus pndg kiri kanan dan kmpius..*mana ada org sebelah...huhu*

deena farhana said...

~macy~

hai macy..pekaba?

deena farhana said...

~kak cun09~

ha?kak knapa? ada mslh ye..?