17 April, 2010

Second award


Bismillahirrahmanirrahim..

Buat kali kedua di musim award-mengaward ni, saya dapat award lagi! kali ini award Top Blogger 2010 (top ke? haha. tebalkan muka aje la seperti sgt layak menerimanya..huhu)

Thank and link the person who gave you the award ==>firstly, terima kasih banyak-banyak buat Kak Nadiah Sidek yang telah sudi mengurniakan award ini kepada saya. Sayang Kak Nad!

Pass this award on to 20 bloggers you've recently discovered and think are fantastic==>dengan ini, saya dengan penuh ta'zim ingin mengurniakan pula award ini kepada mereka di bawah ini yang sangat fantastic.

~>Sist Werdah
~>Melatidaisy
~>Sist Fa10
~>Sist Honeyz
~>Sist Zihnun Fatin
~>Tajnur
~>Iqbalsyarie
~>Ismihairil
~>Alfin Nur Iman
~>Sist NureIL craft
~>Sist Rapunzel
~>Bro Abd Razak
~>Bro Piewahid
~>Sist Nida
~>Sist Lin
~>Sist Niesa Imana
~>Sist Suniza
~>Sist Qema
~>Sist Ummu Ammar
~>Sist Ain
~>Sist dakwatunnisa
~>Sist Liyana Mujahid
~>Sist Faarihin
~>cemomoi
~>Sist Meizan

Harap sudi lah terima award dari saya :)

p/s: mungkin dah ramai yang terima award yg sama, yela..blog korang mantap semua..mmg fantastic..blog sy je yg br dapat..tu pun nasib la ade yg sudi bg..huhu. tapi takpe., walaupun award yg sama korang dpt, yg ni spesel coz Pena Farhana yg bagi :P (mengada-ngada)

35 comments:

piewahid said...

salam.
tahniah dan alhamdulillah kerana sudi berkongsi kegembiraan bersama..! insyaAllah dlm entry terbaru nanti sy akan publishkan...:D

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
بادئ ذي بدء ، أود أن أهنئ لاستلام جائزة من صديقك. شكرا لك على الهدية. ولكن يؤسفني أن أقول بأنني لا بلوق للصق هذه الجائزة. على أي حال ، شكرا جزيلا لك.

ismihairil said...

nak cakap arab gak la... :D


شكرا....


nak lebih lagi sila ke 'ruang tamu' yang disediakan :D

iqbalsyarie said...

Dapat lagi!yeaayyhhh!!hehe

Abd Razak said...

Salam..

Terima kasih ya!

Werdah said...

Salam Deena.

Terima kasih ya!

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

hehehe..dik.. enda silap kak 2 sudah neh award kak dpt dr adik.. neway.. thanx ya dik... kak pon jarang2 sudah bah neh posting entry.. ;). keep on blogging dik.. kak suka baca entry recent yg ttg parent adik.. adalah tu citer sket2 persamaan dgn parent kak..:)

fa10 said...

thanks... seronok bc entry pasal ibibapa denea tu. saya pun ada kenalan baik dr sarawak, berasal atheis tp skrg memeluk kristian. moga beliau mendapat hidayah drph Allah

Nadiah Sidek said...

sama2 kasih :D

Srikandi Mujahid said...

salam.
terimalah kasih sy kak.
hehe.

dakwatunnisa said...

Syukran ya ukhtie. Mg ikatan persaudaraan yang terbina walau tak pernah bersua hingga ke pintu Jannah.

melatidaisy said...

salam alaik ya habibati ukhti :))
syukran utk award tu..really appreciate it..thanks..ukhti jage diri baik2..ada rezki dapat kita jumpa suatu hari nanti ..aminn :)

piewahid said...

salam,
saya dah publishkan award pemberian farhana dalam n3 terbaru. silalah jenguk blog saya :)

cemomoi said...

orang bagi kita hamik... tima kasih daun keladi.. ada lagi nak bagi? heee.. nak gantung kat side. syukran jazilan

tajnur said...

Assalamualaikum
Kita orang nak tahulah keputusan KPLI mengenai M-Test ke 2 yang sepatutnya dah keluar pada 17 April 2010. Just eager to know, sharing is caring..

deena farhana said...

to piewahid,

trm kasih..harap sudi terima :)

deena farhana said...

to tajnur,

mm..spiking arab pulak ye..la syukr a'la wajib..kita sama2 memberi dan menerima :)

deena farhana said...

to ismihairil,

afwan :) trm ksh sudi ambik award..

deena farhana said...

to ismihairil,

afwan..thanks sudi ambik award :)

deena farhana said...

to iqbalsyarie,

byk dah awk dpt, tp xambik..huhu

deena farhana said...

to Abd Razak,

sama2! :)

deena farhana said...

to Werdah,

sama2 kak :)

deena farhana said...

to Puan Sufy,

mm.ya ni award ke 2 dr sy..tapi xnampak pun kak ambik... sedih ni...huhu

anyway..keep in touch! :)

deena farhana said...

to fa10,

thanks kak..o yeke..ye kita sama2 doakn ye.. :)

deena farhana said...

to Nadiah Sidek,

big hugs 4 u! hehe

deena farhana said...

to Srikandi Mujahid,

kak terima kasihmu wahai adik... :)

deena farhana said...

to dakwatunnisa,

ya..insya Allah ya Rabb..jg dr baik2 ye.. :)

deena farhana said...

to melatidaisy,

slm habibaty..ur welcome :) jg dr juge tau..insya Allah ade ksmpatan kita bersua muka..

deena farhana said...

to piewahid,

mekasihh..da tgk..terharu sgt!

deena farhana said...

to cemomoi,

nak lagi ye? nanti eh..tggu award baru..hehe

deena farhana said...

to tajnur,

owh, nak tau result tu ye...ok, nti sy publish pd entry akan dtg :)tggu ye..

thanks for care that..

Honeyz said...

salam sayang n rindu buat kak intan ^_^

awwalan, shukran ala hadiah.. terharu sangat2 kali kedua terima award daripada kak intan.. sdgkan sy x pernah lagi kasi atau pass mane2 award kat akak (sbbnye sy x pernah publishkan lg mane2 award kt blog sy, selain dr award pemberian akak. hehe

maaf kebelakangan ni xde mase nk update blog. stat dengan exam, smbg terus ngan praktikal, ditambah plak laptop buat hal.. jd mmg xdpt nk jenguk blog sndiri mahupun blog sahabat2 yang lain.. asif (T_T)

inshaAllah ade kelapangan waktu nanti, akan sy publishkan kt blog sy, award kedua pemberian kak intan ni.. thanx a lot, sis! cayang kak intan ^_^ semoga ukhwah antara kita berkekalan dan sentiasa di dalam rahmat-Nya... aamiiin...

♥Niesa' imana♥ said...

salam mahabbah buat habibaty ukhti farra cayang..


kaifahal...??
semoga terus thabat dalam perjuangan da'wah Islamiah...^_^
ana baru perasan n3 ni..hee..=)
yislamu kithir atas awardnye...
maalish ye ukhti..mungkin ana agak terlewat sedikit untuk publish n3 tentang ni..maalish..maalish..maalish..
ahad ni ana akan mula imtihan...
xde gap plak tu...aishh..direct je paper..
xpe2..jihad ilmu punye pasal..huhu..
doakan ana najah ye kak...

akak jge diri..jge iman..jge amal baik2..
sayang kak farra fillah + وحشتيني..(",)

deena farhana said...

to Honeyz,

slm rindu kembali buat hani..

terima kasih byk2, sudi gak luangkan masa jenguk kak intan kat sini wlupun tgh sibuk..kak doakan moha hani sentiasa dipermudah semua urusan..najah dan sukses dalam apa juga pekerjaan yg dilakukan..

big hugs for hani syg :)

deena farhana said...

to ♥Niesa' imana♥,

salam kembali buat ukhty niesa cayang..

emm, xpe niesa..sibuk dgn hal ilmu dan jihad..kak doakan niesa pun sentiasa sukses dan mudah dalam segala hal..rindu selalu kat niesa coz xselalu dtg sini tp bila dtg, bawa sejambak rindu dan syg buat kak...thanks very much..

jage diri baik2 ya.. caayang niesa!