28 March, 2010

Hadiah penghargaan Dari Pena Farhana



Bismillahirrahmanirrahim..

Setelah beberapa bulan Dari Pena Farhana bertapak dalam dunia bloggers ini, saya sangat gembira dan berbesar hati dengan terbinanya ukhuwah maya bersama kalian yang sudi bertandang ke laman saya, membaca dan ringan jari menukilkan komen di semua entri-entri saya.

Oleh itu, saya berbesar hati ingin memberikan 'special gift from Negeri Di Bawah Bayu' untuk seorang PENGIKUT SETIA DARI PENA FARHANA untuk edisi tahun 2010. Maknanya, hadiah akan diberikan pada akhir tahun ini, insya Allah.

Di antara kriteria dan syarat yang akan saya ambil kira ialah:

1) sudi menjadi follower Dari Pena Farhana.
2) sudi linkkan Dari Pena Farhana di blog anda.
3) setelah itu, maklumkan kepada saya bahawa Dari Pena Farhana is already in your bloglist.
4) sudi mengikuti dan menukil komen membina pada setiap entri Dari Pena Farhana.
5) sudi menjadi PENGIKUT SETIA Dari Pena Farhana (terpulang kepada anda untuk menunjukkan 'kesetiaan' itu)

Hanya itu kriteria dan syarat untuk menjadi PEMENANG SPECIAL GIFT FROM NEGERI DI BAWAH BAYU :)

Penilaian akan bermula pada hari ini dan saya ucapkan selamat menjalin ukhuwah dengan laman Dari Pena Farhana.

p/s: ini bukan contest..ini cuma sebuah penghargaan dan sesiapa terasa ingin berukhuwah dengan laman ini, sudah tentu saya sangat menghargainya dan saya menunjukkan rasa terima kasih melalui pemberitahuan ini :)

12 comments:

iqbalsyarie said...

Wah...wah...menarik betol kak!
tapi kurang faham..takpe,tak kesah la faham ke tak...buat2 paham sudah.haha

so kak,buat la banner...boleh copy paste ltak kat blog je

deena farhana said...

to iqbalsyarie,

ini bukan contest la dik...ini pemberitahuan yang berbentuk penghargaan..kalo buat banner..nanti jadi mcm contest or giveaway plak...apa yg iqbal xfhm? meh nak explain...hee

Werdah said...

Assalamu'alaikum Deena

insyaAllah jika diizinkan kak akan selalu singgah sini, jika tak dapat komen tu adalah alasannya kut.. tp alhamdulillah kak mmg dah linkkan blog ni ke blog kak.. mudah2an ikatan ukhwah antara kita terjalin erat, insyaAllah.

Nida said...

Salam...

seperti kata Werdah di atas, Insya Allah Nida akan selalu jenguk Deena di alam maya, tak rugi kawan berjuta....betul tak?

Nadiah Sidek said...

yay! akk penuhi dah semua kriteria tu sblm2 ni lg. harap2 dpt la gift dr negeri di bwh bayu tu. fuh..fuh.. (jampi2 skit..hihi..)

fa10 said...

dah jd follower dan blog farhana pun dah lama duk dlm list saya, moga ukhuwwah berpanjangan

Abd Razak said...

Salam...

Maafkan saya, tidak perasan bila menukar template ramai dari blog kawan-kawan saya tertinggal tidak disenaraikan dalam blog list saya, termasuklah blog saudari. Maaf ya!

Honeyz said...

salam kak intan ^_^

wah.. nk kasi hadiah penghargaan ek.. tp penerimanya sorg je ye kak.. sapela insan bertuah tu.. jap sy check saya penuhi tak semua kriteria tu...

yg pertama: rasenye mmg dh lame sy jd follower blog akak, kan? =D

yg kedua: soal link.. pun saya mmg de je letak link ke blog akak kt blog sy :)

yg ketiga: nk kena maklumkan ek.. tp akak mmg dh sedia maklum dh kan? xpela.. sy maklumkan jugak kat sini scr rasminya.. hehe.. "kak intan, sy nk maklumkan pd akak bahawa Dari Pena Farhana is already in my bloglist" ^_^

yg keempat: "sudi mengikuti dan menukil komen membina pada setiap entri Dari Pena Farhana." - adeh, ala akak.. yg ni sy x berapa penuhi la.. (T_T) so scr automatiknya x layakla dpt hadiah tu.. 1 kriteria ni sy x pnhi :( sudi tu mmgla sudi je.. tp masa x mengizinkan.. kat uia xleh nk online dr bilik.. sj x bwk broadband, kang makin x jalan study sy..hehe.. so hrpkan time blk umah jela nk online, n andai punye kelapangan waktu, mmg sy akan jenguk blog akak, bace2, n drop komen, ngarang panjang2.. hehe.. tp tula.. xdela sampai kat setiap n3 akak.. x terikuti sy.. akak rajin update, laju sgt.. byk gak rasenye sy tertinggal :(

yg kelima: pengikut setia? mm, cmne ek ukuran kesetiaan tu.. akakla nilai.. pd akak, sy ni pengikut setia blog akak ke bukan? =D

so kesimpulannya.. mmdgkan sy x penuhi ke5-5 kriteria, nmpkye "the one" tu bukanla sy.. xde rezeki la nk menang hadiah tu :( hehe. tp xpe.. yg penting ukhwah atr kita.. btol tak,kak intan? cayang akak! big hug for u sis ^_^

p/s: akak, hadiah penghargaan utk yg first drop komen kt blog akak xde ke,kak? kalau de, bertuahla sape yg dpt tu kan ;) hehe

apepun, jage diri baik2 ye kak! salam syg n ukhwah berpanjangan dr saya, khas buat kak intan ^_^

Honeyz said...

erk.. pnjgnyela sy ngarang.. hehe.. sori kak, x perasan lak.. =D

nahmy said...

ziarah-menziarahi..di alam maya, juga satu cara memperkukuh ukhuwah...mempererat silaturrahim, semuanya kerana-Nya.

deena farhana said...

to Werdah,

waalaikumsalam kak..

alhamdulillah..insya Allah..moga ukhuwah kita berpanjangan dan diredhai :)

trm ksh atas sokongan sbg teman blogger :)

deena farhana said...

to Nida,

salam..trm ksh kak Nida.. :)

to Nadiah Sidek,

insya Allah...terus jampi kak! hehe

to fa10,

ye, trm ksh kak :)

to Abd Razak,

eh, xpe2..biasalah tu..sy pun dulu camtu juge, byk link kwn2 yg tlepas pndg..trm ksh byk :)

to Honeyz,

wahahahaa..pjgnyee...kak suke bace...tp nk chalenge komen hani yg pjg ni mmg susah laaa..anyway, thanks byk2 buat hani..xjemu drop komen cantekk dlm ni..saaaayang hani!!

to nahmy,

ye insya Allah..moga ukhuwah diberkati..trm ksh sudi berkunjung ke sini :)