30 May, 2010

Adduss!


Bismillahirrahmanirrahim..


Aduhai..saya baru perasan semalam, word 'wonderful' kat award saya tu huruf L terdouble pulak. So, sudah dibaiki semula dan kena buat post ni sesegera mungkin. Bagi yang dah tepek kat blog, datang sini, copy yang baru dan tukarlah ye..

Pena Farhana minta maaf untuk kesilapan itu..rasa nak gelak pun ada gak nih. Sampai adik saya kata..alang! how can u spell like that??? ouch! spoil tol laaa :( hmm...yela..manusia biasa kan..normal la buat silap macam itu. Kalau langsung tak buat silap, bukan normal la namanya. Hee..

Kawan-kawan sila copy yang baru ye. Thank you so much :)

16 comments:

melatidaisy said...

salam alaikk habibati ukhti..

hee..akak, actually x perasan pun..lepas akak ckp bru terperasan :)

btw mekasih ya ~

^_^

deena farhana said...

to melatidaisy,

slm ukhtil mahbubah..

ehehe..spoil tul la..nk bg award kt org..tp spelling pun xbtul..huahuahua

ZihNuN FaTiN said...

rilek2 akak..adat la 2 tersalah sikit..hehehe..

cemomoi said...

haa takpe.. kata sorang cekgu arab yang bole bercakap melayu, "kenapa nak malu kalu salah sebab itu bukan bahasa ibunda saya so takalam hayya thalib.."

Abd Razak said...

Salam..

Saya pun tak perasan kesalahan tu...takpe kan kita ni manusia tak boleh lari dari kesilapan
Anyway thanks..:)

♥Niesa' imana♥ said...

salam rindu buat akak yg ana cintai fillah..
kaifahal ukhti..??
moga dalam redha dan rahmatNYA sentiasa...=)

err, terkejut + klakar bila baca n3 "dari pena farhana akan didelete"..
fuhh..ingatkan betul2..
tu la da lame x ziarah ke sini..huhu..
asif jiddan...ana tgh cuti sem sebenarnya..
1 bulan je..mggu depan da stat kuliah balik..insyaALLAH..

first of all, belum terlambat untuk ana ucapkan salam takziah buat akak dan
keluarga atas pemergian atuk yg dikasihi baru-baru ni..
semoga ditempatkan di kalangan orang2 yang soleh..ameen..

dukamu adalah dukaku, bahagiamu adalah milikmu'..

semoga yg pergi mendapat tempat yang selayaknya dan yang ditinggalkan dikuatkan hatinya...
ana yakin, arwah atuk pasti bangga miliki salah seorang "srikandi da'ieyah" sehebat akak..
ana pun bangga punya kakak + sahabat setabah kak farra.."

syukran jazilan atas award yg comey tu..hee..
asemen akak yg aritu ana x sempat nak publish lagi, da dapat asemen yg baru...adoyai..huhu..
xpe2..ana akan cbe curik masa untuk siapkan amanah yg akak berikan pada ana tu..insyaALLAH..
once again, yislamu kithir..really9 appreciate it..=)

akhirul kalam, blog akak adalah di antara blog2 yg mantap..banyak pengislahan yg boleh di kongsi bersama.
semoga tinta pena "dari pena farhana" mnjadi wasilah untuk pnyebaran dakwah dan tarbiyah sebagai tatapan ilmu yg pelbagai.
pabila tinta dan pena bergabung lahirlah nukilan rasa...
Teruskan usaha dalam menyampaikan perkara yang mendatangkan manfaat buat semua..
ana tetap di sini..bersama akak..jadi sayap kiri...hee..

sayaaaaanggg kak farra fillah..jiddan2..^_^

Honeyz said...

salam akak..

hehe, jujurnye sy perasan je akak tersilap eja tu.. tp maafla x tertegur.. sbb mase tu saya singgah jap je, nk cepat.. duk curik2 mase je jenguk blog akak ni..rindu lame x singgah, de je waktu terluang sket, blog akak la yg sy ziarah ;)

mase tu nk cpt, x sign in, jd mmg x pk nk drop komen.. nk tegur slh eja tu kat cbox tepi ni, serba salah gak..nnt yg lain pn nmpk, kesian akak malu.. lgpn x reti nk tegur camne.. sori tau

tp tula.. x obvious mane pn.. apepun, nsbla adik akak cpt tegur =)

piewahid said...

salam farhana,
t kasih lagi skali.
sy dh pun menukarkannya. sebenarnya sy xprasan & kisahpun. yg penting saling menghargai. :)

Mohammad Hairil bin Abdul Rahim said...

"huruf terlebih salah satu seni..."


-Dr.Mohd Hairil Abd Rahim
Penganalisis Bebas Broken Language

deena farhana said...

to ZihNuN FaTiN,

hehehe...ye ye adat manusia biasa kan.. :)

deena farhana said...

to cemomoi,

waaaahahaha..ye ye btoi2..tapi hampeh la adik gelakkan..huh..adeke spell wonderful pun blh slh..eiiii sabo je le..

deena farhana said...

to Abd Razak,

hehe..sy lagila..mcmana blh xperasan..aduuuhhyaii..saba je adik gelakkn..

deena farhana said...

to ♥Niesa' imana♥,

wslm adik niesa syg..

ya Allah...dah lama xtgk niesa di halaman maya ni..rindunye..dpt bace komen niesa ni mmg hati pun berbunga riang..(ni mmg komen stail rindu gile ni..panjang..hehe :P)

kak sht alhmdlh..hrp niesa pun sntiasa sht dan ceria..trm ksh atas ucapan takziah tu..biasalah kita manusia ni mmg akan tiba waktu untuk tinggalkan dunia, cuma waktu je kita xtahu..sbb tu kena sentiasa bersiap sedia..

sama2 kasih..trm ksh juga niesa sudi terima hadiah dr kak..hrpn kak moga ukhuwah kita sentiasa mekar bersemi..mohon ada kesempatan bertemu muka..

blog kak biasa je niesa..xde la mantap..blog niesa laaaagi mantap..teruskan menulis ye..

saayang niesa :)

deena farhana said...

to Honeyz,

wslm hani :)

yeke..xpe..biasalah ni..dah tua2 mmg slalu buat silap..hehe

trm ksh ye hani sudi terima hadiah xseberapa ni..yg pntg kak cuma hrp ukhuwah kita sentiasa berkekalan..

oh xpe2..small matter je xtegur tu...bende lumrah.. :)

deena farhana said...

to piewahid,

ye..trm ksh..maafla..dah myusahkn pulak..tpakse dtg sini copy balik..hehe

ye..moga ukhuwah berpanjangan dan sentiasa menghargai tu pnting..trm ksh byk :)

deena farhana said...

to Mohammad Hairil bin Abdul Rahim,

owhh...seni ye..hmmm..kene gelak adik pon seni gakk lee :P

ngeh3x