23 May, 2010

Award lagi :)


Bismillahirrahmanirrahim..

Pertama sekali, minta maaf sebab lama tak post2 lagi award ni..jangan terasa hati ye..sy sebenarnya happy la antunna semua sudi bagi award kat saya :)


ok, award pertama ni dari khalifah_Allah. Sama tapi tak serupa, yang ni ada frame dia..cantik..terima kasih byk2..



award kedua ni dari saudara Lokman Hakim Kamarudin, yang ni award sempena kisah Roy dia..istimewa sangat.. terima kasih juga!

award yang kiut ni pula dari kak Nadiah..gorgeos ke blog ni..aduyaii..hentam je la kak..hehe..anyway..thanks kak Nad! :)

Saya nak pass award ni kat semua yang tersenarai dalam top commentator, followers dan sahabat-sahabat deena sekalian..saya dah tak nak bubuh nama sebab hari tu ada hamba Allah duk tanya dan pertikai kenapa nama si fulan dan si fulan pulak yang kat top list.. dia tanya saya macam apa je.. saya tau je dia siapa, tapi tak apa lah..saya cuma nak bagitau, dunia bloggers memang macam ni, saling menghargai, jadi soal nama siapa kat atas tu bukan persoalan..ok :)

Terima kasih sekali lagi buat Kak Nadiah, Lokman dan Khalifah Allah. Saya sangat menghargai award dari kalian :) moga ukhuwah bersemi selamanya..

14 comments:

iqbalsyarie said...

kpd top commentator?Saya la tu!hahaha...

Abd Razak said...

Salam...

Terima kasih, suka sangat..:):)

melatidaisy said...

salam alaik habibati ukhti :)

tahniah..da semakin bertambah rezki tu..alhamdulillah, yg penting sama2 kita melebarluaskan jaringan persahabatan =)

dan jazakillah sbb sudi pass kn award ni utk melatidaisy, sy hargai.. syukran =)

wa akhiran, smoga akak sentiasa bahagia dalam rahmat Ilahi selalu, salam sayang penuh kasih dr melatidaisy utk kak deena ^_^

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

heee,,,,,

sama2...sama2....

Nadiah Sidek said...

la..benda2 mcm tu pun nak pertikai ke? aiyoo...

cun09 said...

salam dik ^_^

terima kasih...

deena farhana said...

to iqbalsyarie,

iye..awklah tu.. :)

deena farhana said...

to Abd Razak,

sama2 :)

deena farhana said...

to melatidaisy,

slm ukhti ku syg..

alhamdulillah..ade gak yg sudi bg award kt kak..hee..n nk bg ikhlas kt bilah..ambik la..

slm syg selalu buat adik bilah yg comel :)

deena farhana said...

to LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN,

:) :) :)

deena farhana said...

to Nadiah Sidek,

entahla kak..die tye kat chatbox pulak tuh..adoiyaii..

deena farhana said...

to cun09,

wslm kak..

kasihmu diterima :)

Honeyz said...

salam kak...

wah.. bestnye akak, dpt banyak awards ek..
dan yg lbh best nye lg,
sbb akak pass awards ni kat saye pulak. hehe.
eh, yeke sy termasuk dlm senarai penerima?
top commentators? mm, kdg2 name ade, atas2 laktu.. tp de mase, trus jth n terkeluar dr carta..hehe..sori ye kak..
followers? itu smmgnye btol ;)
sahabat? yup.. akakla sahabat blogger yg mmg best lagi sporting ;)
cayang kak intan ^_^ take care..
big hug for u sis..

Iffah Nabiha Ahmad Jailani said...

Salam deeNa..

Kepada semua followers..followers deeNa ade 228.so,wow!228 lebih org yg menerima award ni!:P;P;P