28 May, 2010

Teristimewa buat kalian :)



Bismillahirrahmanirrahim..

Biasanya dapat award dari sahabat-sahabat dan saya pass award tu pada sahabat-sahabat jugak. Hari ini, saya sembahkan anugerah teristimewa dari Pena Farhana untuk mereka yang sentiasa di hati.

Buat yang tersenarai, mereka adalah:

~Top commentators Pena Farhana
~followers Pena Farhana
~sahabat blogger Pena Farhana
~yang pernah berbicara maya dengan Pena Farhana
~owner blog yang cantik dan handsome la
~template blog punya cantik gile
~ada followers yang ramei gile
~selalu buat entri memang kelakar gile sampai deena baca terguling2
~rajin jawab komen2 saya kat entri anda (sape yg xjwb, be alert ye :P)
~blogger yang tak bermusim
~blogger yang bijak menyusun kata
~memiliki blog yang sangat indah
~sentiasa keep in touch dan ringan fingers drop komen dalam entri2 saya
~memiliki idea hebat dan menarik dalam setiap entri
~tulus menjalin ukhuwah dengan Pena Farhana

Maka dengan itu, dengan seikhlas hati saya ingin memberi penghargaan buat anda yang comel di hati deeNa!

Tak de syarat pun nak ambik award ni, just ambik dan rajinkan diri untuk sedekahkan award ni pada sahabat-sahabat anda pula ok ;)

Dengan segala hormatnya, saya persilakan:

Kak Nadiah Sidek
Iqbalsyarie
Kak Nida
Adik Melatidaisy
Kak Liza Cun09
Honeyz
Makcik Werdah
Ismihairil
Sdr Abd Razak
Cemomoi
Nia shomeyl
Rapunzell
Nadzurah
Kak Qema
Kak Suniza
Kak Rosaliza
Lokman Hakim Kamarudin
Ibuhani
Uncle Piewahid

Ashrafi
Kak Fa10
Zihnun Fatin
Ummu Ammar
Kak Izza Nebraska
Kak Lia3003
Dakwantunnisa
Syuhada
Kak Lin
Nurul Ain
Niesa Imana
Remaja Islam
Amiruddin
Kak Miezann
Liyana Mujahid
Athirah
KakYong
Aincepet
TukangKata
AkuVision
Kak Syigim
Sahromnasrudin
Bujang Susah
Rina Azam
Umiliya
Kak Nia
Fello Ariza
Cik Amy Sensei
Fatin Azmin

DAN BUAT SEMUA YANG PERNAH SINGGAH KE TERATAK PENA FARHANA INI

moga sudi menerima award ini...

truely, madly, deeply..

36 comments:

Abd Razak said...

Salam...

Terima kasih atas penghargaan sdri..
Kalau ada beri lagi..:):) just kidding sis..

Syukran, moga Allah merahmatimu sentiasa

Werdah said...

Salam deena,

Terima kasih atas penghargaan ini, insyaAllah nanti datang lagi copy ya..

Semoga Deena ceria celalu.

Syigim said...

thanks, deena. cantik awardnye. :) nice layout lah. combo warna cantik :)

melatidaisy said...

salam alaik ukhtil mahbubah,

syukran ats award yg sungguh indah ini, seindah ukhwah yg terpatri, istimewanya bukan pada pertemuan tetapi pada rabitah kerana Tuhan, Allah swt.semoga akak sentiasa damai dan tenang dalam rahmatNya selalu..

syukran atas jalinan ukhwah ini, salam sayang penuh kasih dari melatidaisy utk kak deena :))
fi amaanillah daaiman !

Fello Ariza said...

Salam...

terima kasih banyak2 untuk award ni....
award yang cantik =)huhuu~~

kakyong said...

kakyong tidak bijak menyusun kata.. tp kalo kena dgn content n3, tetap akan drop komen..

thanks deena...
kakyong ni jenis suka kumpul award... ntah bila nak tepek.. Insya ALlah, akan tepek juga..

BUJANG SUSAH said...

salam.. macih...

Nia said...

aww,..thanks Deena. so nice of u. akak terima dgn rasa terharu..

tajnur said...

Assalamualaikum wbt
Deena dan semua yg menerima awards! Tahniah anda semua mmg cemerlang (talmizon) dan berbakat semenjak terpilih di Alam Ruh dan di rahim Ibu diantara berjuta2 sel nutfah yg terbentuk (Surah AlInsaan:2 ) إِنَّا خَلَقۡنَا ٱلۡإِنسَـٰنَ مِن نُّطۡفَةٍ أَمۡشَاجٍ۬ نَّبۡتَلِيهِ فَجَعَلۡنَـٰهُ سَمِيعَۢا بَصِيرًا (٢) Sesungguhnya Kami telah aturkan cara mencipta manusia bermulanya dari air mani yang bercampur (dari pati benih lelaki dan perempuan), serta Kami tetap mengujinya (dengan kewajipan-kewajipan); oleh itu maka Kami jadikan dia berkeadaan mendengar dan melihat.
Cemerlang dialam sana, tentulah mampu cemerlang di alam dunia dan alam akhirah. Wallahualam.

ummu said...

assalamualaikum warahmatullah Deena
Tahniah ya ukhti fiddin.

Nadiah Sidek said...

tq deena :)

cemomoi said...

heee sebenarnya malam tadi puas mengomen dekat saplo kali akses, post je komen, out of service kengkadang kalu kat chatbox tu kita tekan sekali problem, bila tekan sekali lagi dua-dua kluo. yang ni tidak... sampai tertido dibuatnya..

komen sebeno nak tulih:

waaa macam ni nak kena buat satu lagi award, kategori blogger paling pemurah

deena farhana said...

to Abd Razak,

sama2..oh sure..klu ada pasti bagi lagi :)

deena farhana said...

to Werdah,

sama2 makcik.. tmksh sudi terima award ni :)

deena farhana said...

to Syigim,

ur welcome kak syigim..thanks sudi terima :)

deena farhana said...

to melatidaisy,

slm ya ukhtil humairo'

sama2 kasih..moga ukhuwah indah yg terbina sentiasa mekar di jambangan restu Ilahi :)

trmksh sudi terima award ni :)

deena farhana said...

to Fello Ariza,

sama2 :) trmksh sudi terima award yg xseberape ni..

deena farhana said...

to kakyong,

sama2 kak..thanks juga kak dah sudi terima award xseberape ni dr sy..slm pkenalan dr sy..moga ukhuwah berkekalan :)

deena farhana said...

to BUJANG SUSAH,

sama2 :)

deena farhana said...

to Nia,

ur welcome kak Nia..slm ukhuwah dr sy utk kak Nia :) thanks sudi terima award ni :)

deena farhana said...

to tajnur,

trm ksh..saudara juga sy anugerahkn award ni jika sudi..jemput ambik ye :)

deena farhana said...

to ummu,

ummu...sy cr sgguh link blog ummu, klu bc ni, tlg dropkn link url ye..moga ukhuwah terjalin erat..sy jmput ummu terima award ni juge..sila la ye.. :)

deena farhana said...

to Nadiah Sidek,

ur welcome kak Nad :)

deena farhana said...

to cemomoi,

owh..patutla..connection xbape nk elok kot..tu yg failed post..

hee...blog paling pemurah..?? huhu..yela..mesti kata "budak deena ni xde kheje lain agaknye..bg awrd je tau.."

huahuahua

cun09 said...

salam adik akak ^_^

terima kasih kerana kak liza pun ada tersenarai w/pun kejap tenggelam n timbul ^_^

semoga ukhuwah di alam maya ini terus terjalin, insyaALLAH...

**comel award tuuu **

Iffah Nabiha Ahmad Jailani said...

Salam deena..

Rasanya tak layak...memandangkan saya orang baru di Pena Farhana ni..Tapi Alhamdulillah..Dengan izin Allah kita bertemu di alam maya ini..

Syukran ya ukhti...Saye suka sangat dengan award pertama ni..hilang terus pening kepala ari ni..kih3..just kidding..

Mencari Dan Terus Mencari Damai Yang Hilang.

Moga bertemu di lain hari, waktu dan saat..Insyaallah.

Honeyz said...

salam kak intan (agaknye saye je kot yg drop komen panggil akak ngan name "intan"..hehe..tp xpe kan kak?kalau prefer name lain, btaula ye,sy tukar).

mm, thanx sgt2 utk award ni.. dengan cukup senang hati n penuh teruja saya terima pemberian akak ni =D shukran jaziilan akak ku cayang ^_^

inshaAllah nnt jap lagi sy letak kt blog ye..

iqbalsyarie said...

terasa diriku begitu berharga.hahaha

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

Alhamdulillah, syukran dik atas awardnya.. alahai betul2 neh kak enda tau mcmana mau letak neh award di kak punya blog.. blog kak pon bersawang2 sudah neh adek.. makasih dik atas awardnya.. kalu teda pon enda apa bah dik.. apa yg kak hargai relationship yg kita create via virtual neh.. bila lah mau jumpa ada neh face to face kan.. hihi.. take care.. and thanks a lot for the relationship we built together.. ukhuwah fillah.

deena farhana said...

to cun09,

wslm kak liza:)

sama2 kasih..hrpn deena juga mcm tu, ukhuwah kita diberkati dan sentiasa bersemi indah :)

deena farhana said...

to Iffah Nabiha Ahmad Jailani,

wslm Iffah :)

xpe, soal layak xlayak tu xtimbul..yg pnting Iffah dah sudi menyambut slm perkenalan dan sudi menjalin ukhuwah dgn Pena Farhana..trm ksh byk2..dan award ni adalah hadiah dr sy..sy gembira sgt Iffah sudi hargai pmberian sy :)

teruskan menulis, insyaAllah sy akan selalu singgah blog Iffah :)

deena farhana said...

to Honeyz,

wslm adik hani syg..

xpe, ade je kwn2 lain panggil intan..its ok..kak ni mmg byk name..nntilah nak buat post psl knapa byk sgt nama ni..hihihi..

sama2 kasih..trm ksh juga hani sudi terima dan hargai pmberian dr akak..

syg hani..teruskan menulis ye :)

deena farhana said...

to iqbalsyarie,

mmg dirimu sentiasa dihargai wahai ust iqbal :)

deena farhana said...

to My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. ,

sama2 kak...bgni, kakak copy ja award tu, taru' tu cursor di image award, klik kanan then save image, pastu post di blog...senang ja kak..

trm ksh juga kakak sudi terima hadiah dr sy ni..ya kak..klu ada ksempatan dtg kota marudu, jmput dtg rumah sy, rumah sy btl2 di dpn Puspakom, pusat kenderaan tu..boleh jumpa :)

nur_islam said...

Salam mahabbah ukhti,
Syukran jazilan krn selalu berikan award kpd k.lin. Ni yg cayang deena selalu ni.. ^_^
Jazakillah fi amanillah...

deena farhana said...

to nur_islam,

slm kak.. :)

same2 kak..deena cayang kak lin jugee...heee