27 May, 2010

Brotherhood & award


Bismillahirrahmanirrahim..


Saya saja share video ni, setelah beberapa entri yang duk ckp psl isu semasa je. Kali ni biar kita santai-santai sambil see video dua beradik Harry (abang) dan Charlie (adik) ni..

Mula-mula tengok, saya gelak sikit je, bila balik-balik ulang, gelak dah makin kuat..haha..kelakar! yela, cuba tengok betul-betul, bukan main berlagak abangnye bagi jari dia suh adik dia gigit, last2, dia yang nangis..huahuahua..

Tapi, apa yang saya dapat tengok, kasih sayang
seorang abang pada adik yang sweet nicey..kalau adik saya Farhan kena gigit anak buah dia sendiri..huhu..kompom mengamuk......





Ini pula award dari Cemomoi, terima kasih daun keladi, lain kali bagi lagi...heee..seperti biasa nak pass award ni buat semua yang tersenarai kat top commentators, followers dan semua sahabat Pena Farhana.. :)

12 comments:

ismihairil said...

hahahaha...

aku nk sepak 2 budak kcik ni..

what a funny...!!

Abd Razak said...

Salam..

Suka sangat tengok adiknya tu..:):)

Nida said...

hahaha.... memang lawak..

Dulu masa akak dalam pantangkan Anis, Si Akak Azi boleh gigit pipi Anis sampai berdarah..haha

Ibuhani said...

ha..a...ibuhani dah tgk ni. Suka tgk2 video budak kat internet.....comeii3 kan. Nak ambik gak tau award ni. TQ :)

Nia said...

hehe,..adiknya gusi gatal la tu..kiut betul..bagus abg tu, kecik2 dah tau kena layan adik.

Fello Ariza said...

charlie comeellllll..hahaha

deena farhana said...

to ismihairil,

nak sepak????? huhu

deena farhana said...

to Abd Razak,

comel kan charlie tu...hee

deena farhana said...

to Nida,

wah..kak Azi main gigit2 lak ye...hehe..cian anis..

deena farhana said...

to Ibuhani,

sy pun suke tgk video budak2..ambikla :)

deena farhana said...

to Nia,

oo..mybe la kot..gatal gusi..smpai abgnye pun rela je bg fingers soh gigit..haha

deena farhana said...

to Fello Ariza,

mmg comel pon!! aaa..nk cubit pp die!