26 June, 2010

Saya hargai :)


Bismillahirrahmanirrahim..


Baru teringat dengan award-award ni, saya betul-betul minta maaf sebab ada yang sudah lama bagi saya belum sempat publishkan sebagai tanda terima kasih. Saya pun lupa dah berapa award dapat, check balik juga tadi, ini lah semuanya (haraplah tiada award yang tertinggal..takutnya..)

Ok, buat semua pemberi award, deena nak ucap terima kasih yang tidak terhingga atas pemberian comel ini..i'm really appreciate it :)


Mawar merah yang indah ini dari Cik Amy Sensei, teman blogger yang baru saya kenali, namun sudah terasa begitu akrab, terima kasih ye Cik Amy..moga ukhuwah kita berpanjangan :)


Creative Blogger Award ini pula dari kak Ummu Ammar, teman blogger yang sangat manis bagi saya, terima kasih ye kak, moga terus sudi berteman dengan deena :) tapi nak minta maaf sangat-sangat, tak sempat nak buat syarat-syarat tu..maaf sangat..


Awesome Blogger's Award ini pula dari Nurul Izza yang cantik jelita, teman blogger saya yang sweet, sekarang berada di Lincoln Nebraska, US..terima kasih izza :)


yang ini pula dari kak Eizan yang sangat comel, teman blogger senegeri dengan saya, negeri di bawah bayu..terima kasih kak :) moga ukhuwah sentiasa berkekalan :)

Terima kasih sekali lagi buat semua yang mengingati saya melalui pemberian award yang sangat indah ini, deena sayang semuanya :)

18 comments:

ismihairil said...

kdg2 ada bnda harga tiada berharga..

ada bnda tiada harga sangat berharga...


ceee...falsafah kunun....

iqbalsyarie said...

Perasan tak kak?blog saya tak pernah letak award dan tag?hehehe..sbb saya tgh tggu award 'Blogger Tak Tahu Malu'..hehehe..(tak malu promote blog)hehe

Latest post:Org tanya,saya jawab..

NURUL IZZA said...

@iqbalsyarie: lawak betul komen .tergelak saya baca

akak..wuuuu terharu biru..suke =))

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

aduuhh....saya da lama da x publish awards yg kengkawan bagi,,

yg ustazah bg pun saya x publish lg,,,heeeee

deena farhana said...

to ismihairil,

eh eh..da jd org besa..siap berfalsafah lg :P

deena farhana said...

to iqbalsyarie,

mmm..ust mmg camtu...xlayan award n tag ni :P

deena farhana said...

to NURUL IZZA,

huhu, ust iqbal tu mmg cmtu iza :P hee.. syame2 :)

deena farhana said...

to LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN,

hehe...besela awk kan blogger femes..mestilah busy, xde ms nk publish award2 :P

iqbalsyarie said...

Tak kesah la kak...yg peting kedudukan saya sebagai top commentator masih belum tergugat!wahahahahaha...
astaghfirullah..sory kak,terketawa kuat2..hehehehe

deena farhana said...

to iqbalsyarie,

hmm..ust mmg camtu, slalu xkesah :P haha

sahromnasrudin said...

tahniah dpt award..byk award awk tue..keep it up :-)

deena farhana said...

to sahromnasrudin,

mekasih :)

Cik Amy Sensei said...

salam buatmu..

terima kasih kerana sudi mengambil tanda hati mawar merah buat sahabat tu..daku gembira melihatnya terpampang di blogmu..syukran ya sodiqoti..

al-lavendari said...

salam. terima kasih kerana sudi singgah dan memberi komen kat blog saya.

tahniah kerana banyak dapat award. saya suka yang dari kak Eizan tu, boleh gerak2 pulak.

deena farhana said...

to cik Amy Sensei,

same2 kasih :)

deena farhana said...

to al-lavendari,

same2 :), trm ksh jugak sudi singgah ke mari..

zulkbo said...

salam..
ramai yang sayang
dan ingatkan anda
tu yang banyak dapat
award..TAHNIAH..

deena farhana said...

to zulkbo,

wslm,

mekasih sudi btandang ke mari :)

slm kenal..