03 June, 2010

Sila delete!!!


Bismillahirrahmanirrahim..


Hari ni singgah baca entri Lokman, thanks ye Lokman.. dan tanpa membuang masa saya pun terus buat post sama kat sini. Huh! memang hampeh punya yahudi!! Rupanya kat pc atau laptop kita ni ada lambang kemenangan zionis. Saya pun baru sedar bila check tadi.

Memang rasa uhh...grrrrrrrrrrrr..rasa benci gila kat bangsa laknat ni. Pinjam sat sentence Lokman "celake babun nye yahudi!!" huh, memang celake pun! Jom kita delete lambang tu sama-sama! Follow instruction bawah ni:

Klik~

1) My computer
2) klik "c"
3) Program file
4) Microsoft Office
5) MEDIA
6) CAGCAT10
7) J0285926.WMF~~~~~~~~~~~~SILA DELETE!!!

Yahudi punya kepala otak banyak geliga. Kita la selalu tak sedar. Bila tengok lambang tu tadi, uhh..memang bangsat la israel ni..licik sungguh!

Jom pakat delete..

15 comments:

Abd Razak said...

Salam..

Saya dah delete..

iqbalsyarie said...

saya pun dah delete...tapi mmg terkejut bila tengok gambar tu...

ZihNuN FaTiN said...

sy pun dh delete akk..=)

wani gaga gugu gege said...

thank u kak for the info..

SyDen said...

Jangan terlampau beremosi.

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

sekali ustzah naek angin,,,hahaha...

to SyDen- Kadang2 emosi melampau tu perlu...bg mlepaskan segalanya...tp xde la mlampau sgt ustzah kita nie...

deena farhana said...

to Abd Razak,

alhamdulillah..sy pun dah delete..

deena farhana said...

to iqbalsyarie,

kak pun tkejut gak..huh..

deena farhana said...

to ZihNuN FaTiN,

alhamdulillah..kak pun dah delete..

deena farhana said...

to wani gaga gugu gege,

uuhuu..my beloved cousin aaaa..ur welcome honey :)

deena farhana said...

to SyDen,

terlampau emosi ka tu bg kamu? owh, whatever la, yg penting israel laknat tu kejam dgn org suda x kira hati, perikemanusiaan apatah lagi emosi...

SyDen, there was no places for the big terrorist israel, ok? bangsa ni dah melampau. hrp maklum..

anyway, thanks SyDen for dropping here..realy apreciate it even ur sounds looks like weird..

deena farhana said...

to LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN,

sy bkn ustazah laaa..kang sy panggil awk ust lokman br tau! huhu

thanks yee..da tlg jwbkn SyDen tu tuk sy..huhu

ismihairil said...

sgka baik tuan2...

aku rasa syden tu nak suh kita jgn emosi ganaih sgt.....emosi lagu nih..


"haloolooo.....syayang2......meh sini meh....askar israel...meh nak terajang laju2 meh.....

caaaaayyyaang die...."

sahromnasrudin said...

depa nie mmg byk fatamorgana..kne alert dgn semua nie

ainhany said...

salam deena,

satu yg menarik cuma setelah di check didapati my lappy bebas dari anasir ini...syukur..cuma akak mhn izin diwarwarkan(copy n paste)...yang baik mnbwa kebajikan pahala jua adenya....
trimkasih mr lokman jg deena.
amin